~ Hopplöst!!???

Godmorgon raringar! 🎀

Nu har man varit vaken i några timmar, och det känns i kroppen och jag behöver lite sömn, känner jag! Vakna ju av sambons alarm och jag är som sagt lättväckt & det är riktigt jobbig, men idag var mitt morgonhumör lite lugnare, ijämnför med gårdagen, igår onsdag! Jag skakade av ilska och inte lite heller. Fixade frulle, sen åkte han till jobbet, å så nu är det bara jag och djuren hemma. Jag har inte sovit så vidare värst ​bra på flera nätter nu, så jag är en aning mör och omtumlad. Känner mig som vet inte vad!! Annars har jag väl sovit rätt okej. Men jag hoppas att ni har sovjr någolunda bättre, iaf?!!! Hoppas att ni eller du mår bra också? Vill verkligen att mina medmänniskor, vänner, släkt och närståenden ska må bra. En annan mår sådär fortfarande, allt har inte släppt än, tyvärr. Annars är det väl okej, tror jag! Sorry mitt klagande!

Mitt liv, mina regler och jag skriver precis vad jag vill i min blogg… inget snack om den saken!

Annars idag så ska man ta det lugnt, förutom att man ska laga mat åt oss, och sen blir det väll att städa lite.

Hur ser eran torsdag ut då??

Pussss / Madde. 🌺

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>